abonneren

Zo ziet iOS eruit op het dashboard van je auto

Bij de aankondiging van Apple’s nieuwste mobiele besturingssysteem, iOS 7, werd ook een integratie van het OS in het dashboard van auto’s getoond. Deze ‘iOS in the Car’-functie is nog steeds niet verschenen, maar een ontwikkelaar van Apple laat in een nieuwe video al wel zien hoe het werkt.

Ontwikkelaar Steve Troughton-Smith laat in een video zien hoever Apple gevorderd is met zijn iOS in the Car-project. De nog altijd niet verschenen auto-functionaliteit voor iPhone en iPad moet de bekende aanraakbesturing van Apple naar het dashboard van auto’s brengen, zo vertelt ontwikkelaar Troughton-Smith. Ook de Home-knop en het notificatiescherm worden volgens hem verwerkt in het dashboard. 

Deals

Eén van de redenen waarom Apple zijn iOS in the Car nog niet heeft uitgebracht is vermoedelijk omdat het bedrijf nog druk aan het onderhandelen is met autofabrikanten die interesse hebben om het besturingssysteem in hun voertuigen te verwerken. Bekijk hieronder de video voor een eerste indruk van het navigatiesysteem:

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie