Zo vind je de beste techdeals

apps voor korting
Ben je al een tijd opzoek naar een nieuwe smartphone, laptop, koptelefoon of smartwatch? Maar ligt de prijs voor het product in kwestie nog wat te hoog? Of ben je überhaupt nieuwsgierig naar wat de scherpste aanbiedingen zijn op techgebied? Wij leggen je uit hoe je de beste techdeals kunt scoren.

Techproducten zijn erg onderhevig aan prijswisselingen. Een smartphone, laptop of welk willekeurig technologisch snufje dan ook kan per dag een andere prijs hebben. De huidige webshops zijn zo ingeregeld dat de prijzen soms zelfs meerdere momenten per dag wijzigen. Zodra één shop met een afprijzing komt, volgen de andere winkels meestal vrijwel direct. Het komt ook wel eens voor dat ergens, een beetje verborgen, een super goede deal staat.

Kortom, het is erg moeilijk om het geschikte aanschafmoment van techproducten te bepalen. Is dit echt de goedkoopste prijs? Klopt de korting wel? Waar lag de prijs een maand geleden op? Was het product eerst niet gewoon goedkoper zonder de aangegeven korting?

Prijsdalers

Op Kieskeurig.nl/prijsdalers komen alle daadwerkelijk afgeprijsde producten te staan. Deze pagina bestaat uit een lijst met producten die recentelijk procentueel het meest in prijs zijn verlaagd. Inclusief de hoeveelheid korting en waar de deal te halen is dus.

De producten staan standaard weergegeven op populariteit. Deze weergave kun je ook aanpassen aan de hand van prijs (oplopend en aflopend), reviewscore of prijsverschil.

Prijsdalers

Op de pagina zijn een aantal interessante zoekfilters toe te passen. Zo kun je filteren op prijsverschil (vanaf %) en prijs (euro’s). Op deze manier kun je zien of de producten ook daadwerkelijk in prijs verlaagd zijn. Daarnaast is er te zien of dit de laagste prijs ooit is geweest van het product in kwestie. Ook is per shop te filteren.

Je kunt ook gerichter op productniveau zoeken. Je kunt fileren op categorie, productgroep en merk.

Op deze manier kun je goed in de gaten houden wat de laatste echte kortingen zijn!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Algemeen

Tags: korting, techdeals