abonneren

Ziggo TV

Dat de iPad de ouderwetse televisiegids prima kan vervangen, blijkt wel uit apps als Veronica Magazine tv-gids en Mikro Gids. Ziggo TV voegt daar naar onze mening zeker iets aan toe.

Het overzicht lijkt sterk op de elektronische programmagids (EPG), een standaardonderdeel van digitale televisie. De app toont blokjes met programma's onder een horizontale tijdschaal, waarbij elke zender zijn eigen regel heeft. Je kunt via persoonlijke voorkeuren zelf kiezen welke van de momenteel 161 zenders in het overzicht moeten worden weergegeven. Programmagegevens zijn tot één week vooruit beschikbaar, al is bij veel zenders de informatie alleen voor de eerste drie dagen volledig.

Je kunt ook een overzicht per zender of per genre bekijken, zodat je in één keer een chronologisch overzicht kunt oproepen van alle films die op televisie komen. Overigens wordt dat dan wel een erg vol schema, aangezien ook bijvoorbeeld Duitse en Turkse zenders daarin zijn opgenomen alsmede de betaalzender Film1, wat niet voor iedereen relevant is. Verder kun je via de app nieuws raadplegen uit de entertainmentsfeer en zien welke films er via On Demand zijn te bestellen, al gaat het daadwerkelijk bestellen en bekijken van films uiteraard via de digitale ontvanger.

Ziggo TV; iPad; Gratis

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord