abonneren

Zeevee brengt Beta 3 uit van videobrowser Zinc

Zinc Beta 3 is een browser die is geoptimaliseerd voor online video. De browser is bedoeld voor thuisbioscoop-pc's en computers waarop Windows Media Center draait.In tegenstelling tot Boxee is Zinc geen standalone applicatie maar gedraagt het zich als een browser. Zinc is geoptimaliseerd voor gebruik op grote beeldschermen en het heeft een simpele navigatie om online content mee te doorzoeken en af te spelen.
Doordat Zinc is gebaseerd op technologie van Mozilla is de browser er niet alleen in de vorm van een applicatie maar ook als een plugin voor Firefox.

Zinc biedt toegang tot een indrukwekkend collectie online video. Via Zinc kan een gebruiker niet alleen toegang krijgen tot zijn Netflix- en Amazon-accounts, maar ook tot videocontent op de websites van CBS, ABC, CNN, ESPN, CW, Fox, MTV, Yahoo Video, YouTube, Revision3, Cartoon Network, Nickelodeon, Jaman en meer. Zinc heeft ook nog steeds toegang tot hulu.com, wat in Boxee is verdwenen.

Veel van de online content is alleen beschikbaar voor Amerikaanse internetgebruikers en de toepasbaarheid van Zinc in Europa is helaas nog beperkt.


Meer informatie: zeevee.com/zinc

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie