abonneren

Yahoo lanceert vrouwensite Shine

Yahoo komt met een nieuwe site speciaal voor vrouwen. De website, genaamd Shine, behandelt onderwerpen die interessant zijn voor vrouwen, zoals mode, cosmetica en ouderschap.De artikelen op Shine zijn afkomstig van populaire lifestyle-uitgeverijen enYahoo heeft een redactieteam aangenomen die dagelijks originele content voor Shine schrijft. De site biedt tevens artikelen over voedsel, astrologie en gezondheid die afkomstig van andere Yahoo-sites.

Shine mikt op de ongeveer 40 miljoen vrouwen in de VS die tussen de 25 en 54 jaar oud zijn. Yahoo wil deze doelgroep voor zich winnen omdat het een zeer interessante doelgroep is voor adverteerders.

Yahoo's online strategie is om themasites te lanceren voor verschillende doelgroepen. In mei 2006 lanceerde Yahoo zijn Tech-site voor gadgetliefhebbers en in november 2006 werd Food gelanceerd voor eetliefhebbers.

Volgens onderzoeksbureau HitWise staat Yahoo Tech in de top vijf van belangrijkste Amerikaanse technologie-sites en Yahoo Food staat in de top 10 van culinaire sites.


Website: shine.yahoo.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: