abonneren

Yahoo biedt onbeperkte opslagruimte e-mail

Yahoo geeft vanaf mei zijn kwart miljard gebruikers onbeperkte opslagruimte voor hun e-mailberichten. Op dit moment biedt de grootste e-mailleverancier ter wereld aan zijn gebruikers een opslagruimte van 1GB. Dit komt neer op ongeveer een miljard bytes aan data.Yahoo wil met de onbeperkte opslagruimte tegemoet komen aan de groeiende vraag naar opslagruimtevan zijn gebruikers.
E-mailaccounts worden steeds meer gebruikt voor de opslag van foto's, muziek en video's, waardoor de gebruikers van online e-maildiensten op zoek zijn naar meer en meer opslagruimte. Microsoft biedt op dit moment 2GB aan opslagruimte voor e-mail en Google 2,8GB.

Onbeperkte opslagruimte is tegenwoordig een reële mogelijk omdat de kosten van data-opslag flink zijn gekelderd. De reden dat de kosten van data-opslag flink zijn afgenomen, is omdat tegenwoordig de gemiddelde pc een harde schijf van 120GB heeft en zelfs muziekspelers als de iPod al een 80GB aan opslagruimte hebben. Hierdoor hebbben de meeste gebruikers geen externe opslagruimte meer nodig.


Bron: news.yahoo.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie