abonneren

XP met SP3 sneller dan Vista met SP1

Vista-gebruikers weten dat ze niet teveel moeten verwachten van Service Pack 1. Het zal voornamelijk een verzameling eerder uitgebrachte hotfixes en patches zijn. Service Pack 3 voor Vista's voorganger XP verbetert echter wel de prestaties van het oude OS.Uit testen met het pakket OfficeBench blijkt dat XP met SP3 ongeveer tien procent sneller is dan met dezelfde configuratie onder XP SP2. Dit is opmerkelijk omdat volgens Microsoft SP3 voor XP, net als SP1 voor Vista, voornamelijk een verzameling hotfixes en patches zou zijn.
Het lijkt er echter op dat SP3 een ‘must' is voor XP-gebruikers. 

Dit is opnieuw een blamage voor Vista. Met SP3 is XP ongeveer twee keer zo snel als Vista met SP1. Gebruikers die goede prestaties verlangen van hun systeem, bijvoorbeeld gamers, kunnen dus beter (nog steeds) bij XP blijven.

Hopelijk lukt het Microsoft wel om Windows 7 - de opvolger van Vista - sneller te maken dan het ‘bejaarde' XP.


Bron:
Exo.Blog

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord