abonneren

Xbox 360: na 'Red Ring of Death' nu de E74-error

Microsoft claimt dat, sinds de introductie van de nieuwe Jasper-revisie van de Xbox 360, Red Ring of Death-fouten tot het verleden behoren. Inderdaad zijn er steeds minder meldingen van gebruikers die met dit probleem te kampen hebben. Maar een nieuwe fout duikt nu steeds vaker op: de E74-error.Volgens verzamelde gegevens van de websites Joystiq en Google Trends begint het E74-probleem in omvang toe te nemen. De eerste meldingen van het probleem stammen uit oktober vorig jaar. De E74-error niet bij een specifieke versie van de console op; iedereen kan er door getroffen worden.
Het lijkt er vooralsnog op dat de E74-fout te herleiden is aan een defecte av-connector of problemen met de ANA/HANA scaling chip. Symptomen zijn visuele fouten (willekeurige strepen, sneeuw) en een enkel rood lampje op de console (zie foto). Om deze laatste reden heeft Engadget de error inmiddels de Red Arc of Death genoemd.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord