abonneren

Xbox 360 krijgt complete Xbox-downloads

Microsoft wil graag zijn online gameaanbod uitbreiden met complete downloads van Xbox-games. De volgende grote update voor de Xbox 360, die voor 2 december gepland staat, moet dit mogelijk maken. Aanvankelijk zullen er zes Xbox-titels te downloaden zijn.Volgens gelekte informatie gaat Microsoft de nieuwe downloaddienst introduceren met de volgende zes games:* Burnout 3* Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex* Crimson Skies: High Road to Revenge* Fable* Halo: Combat Evolved* Indigo Prophecy

Hoe Microsoft deze games precies gaat beveiligen, zodat ze niet op het internet terecht komen, is niet bekend maar de methode zal vermoedelijk weinig verschillen van de huidige drm-methode die het bedrijf voor Live Arcade gebruikt. De games gaan 1200 Microsoft-points kosten, wat neerkomt op € 15.

Gebruikers met de standaard harde schijf (20 GB) zullen vermoedelijk niet meer dan twee of drie van deze games op kunnen slaan. De dienst lijkt dan vooral interessant voor bezitters van een nieuwere Xbox 360 of mensen die een externe harde schijf aan hun Xbox 360 hangen.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: