abonneren

Xbox 360 Kinect-bundel aangekondigd

Microsoft kondigt het 'nieuwe gamen' met de Xbox 360 en Kinect nu officieel aan. Zo komt er een bundel die bestaat uit de Xbox 360 Slim, de bewegingsgevoelige Kinect-controller en de game Kinect Adventures.Deze alles-in-één Kinect-bundel, inclusief de compacte Xbox 360 4GB-console, gaat € 300 kosten.
Kinect Adventures biedt de speler 20 games die zonder fysieke controller te spelen zijn. Wie al een Xbox 360 heeft: er komt ook een bundel die alleen uit de Kinect-sensor en Kinect Adventures bestaat. Deze gaat € 150 kosten.

Wil je alleen een nieuwe Xbox 360? Het goedkope Arcade (4 GB)-model komt op 20 augustus los beschikbaar voor € 200. De huidige Xbox 360 Elite met 250 GB-schijf kost € 250 en ligt al in de winkels. De introductiedatum van de Kinect-producten is nog niet definitief bekend, maar deze worden in november verwacht.

Kinect is de officiële naam voor de bewegingsgevoelige controller voor de Xbox 360. Deze stond voorheen bekend onder codenaam Natal. Met Kinect wordt het mogelijk door gebaren en je stem (dus zonder fysieke controller) geschikte games te besturen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie