abonneren

www.werkspot.nl

Serre aanbouwen, de trap schilderen, de badkamer opnieuw kitten, de tuin renoveren, het scheefhangende keukenkastje repareren… Iedereen heeft wel een lijst met klussen in huis die dringend gedaan moeten worden. Globaal zijn er twee opties: of u gaat zelf op zoek naar het goedkoopste/beste klusbedrijf… of u laat de klussers naar u toe komen!
De site Werkspot.nl is – zoals ze zelf zeggen – de marktplaats voor klussen. U plaatst uw opdracht en geïnteresseerde klussers doen een bod op uw klus. Het is niet zo dat automatisch het laagste bod wint: u bepaalt zelf wie uiteindelijk de klus krijgt. Bij het maken van de keuze kunt u ook de referenties van andere gebruikers mee laten wegen, om te voorkomen dat u per ongeluk in zee gaat met een malafide klusjesman. Volgens Werkspot.nl is het aanbod van klusbedrijven sinds de kredietcrisis enorm toegenomen; doordat veel bouwprojecten stil zijn komen te liggen is de toestroom van zzp’ers naar de particuliere markt toegenomen. En dat is voor ons consumenten natuurlijk alleen maar goed nieuws. Want na drie jaar wordt het toch echt hoog tijd om eens de plinten op onze zelfgelegde vloer te monteren!

www.werkspot.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord