abonneren

www.tvopjepc.nl

Allereerst: wij zijn heel blij met de service om online gemiste televisieprogramma's terug te kijken. De publieke omroep heeft hier in Nederland het voortouw in genomen en dat pleit voor ze.Toch is er één grote maar: de site Uitzending Gemist. De voorpagina gaat nog wel, maar zo gauw je een wat oudere uitzending zoekt, zijn daar vaak dode links, incomplete programmainformatie.
Nu is er één site die wat ons betreft het beter doet - hoewel het natuurlijk altijd beter kan - en dat is Tvopjeopc. Het grootste voordeel van deze site is dat het niet alleen toegang biedt tot de programma's van de Publieke Omroep, maar ook tot die van RTL, Net5 en SBS6. Ook zijn we blij met de TV-gids: al bladerend door de gids kun je op de blauw gemarkeerde programma's klikken.

Bij nadere inspectie blijkt ook Tvopjepc achterstallig onderhoud te hebben: de laatste televisie-column dateert van 31 december vorig jaar.

www.tvopjepc.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord