abonneren

www.tomsplanner.com

Een planning maken en bijhouden in Excel is een onhandige en tijdrovende bezigheid. Professionele tools als MS-Project zijn vaak veel te ingewikkeld en ook duur. Gelukkig is er nu een alternatieve oplossing. Met de het online programma Tom's Planner maakt iedereen heel eenvoudig planningen.
Voor  dit programma van Nederlandse bodem hoeft geen software geïnstalleerd te worden en het is daarmee door iedereen te gebruiken.

Dat niet alleen Google of Microsoft slimme online tools maken bewijst de Nederlandse startup tomsplanner.com. Gemaakt door voormalig projectmanager Thomas Ummels. Dit voorlopig in bèta uitgebrachte programma is een webapplicatie waarvoor geen software geïnstalleerd hoeft te worden. Het programma maakt het mogelijk om elk project op een simpele intuïtieve manier in de vorm van een "gant chart" te visualiseren. Het bied meer mogelijkheden dan Excel en is eenvoudiger dan MS-project.

De online in de browser ingevoerde planning wordt eenvoudig en veilig opgeslagen op de eigen computer. Wel is het mogelijk om planningen online met anderen te delen.

Momenteel is de bètaversie van de planner gratis online beschikbaar. Tot het einde van het jaar kan dit programma gratis door iedereen uitgeprobeerd worden. Daarna zal het nog een jaar gratis beschikbaar zijn voor geregistreerde gebruikers. Wat de kosten daarna zullen zijn is nog niet bekend.

www.tomsplanner.com

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Full Stack Java Developer - CGI