abonneren

www.Shopkorting.nl

Geld verdienen via internet... het klinkt altijd wat dubieus. Want hoe kun je nu geld verdienen zonder er iets voor te doen? De site Shopkorting.nl geeft het thema een andere draai. Via deze site verdien je namelijk geen geld via dubieuze affiliate constructies, maar krijg je korting op je webaankopen.
Het concept achter Shopkorting is simpel: voor iedere bezoeker die via Shopkorting winkelt, krijgt de site commissie. Shopkorting deelt deze commissie met degene die de aankoop heeft gedaan. Let wel, die korting wordt niet direct uitbetaald, maar later op uw account bijgeschreven. Als het bedrag dat u bij elkaar hebt gespaard hoog genoeg is kunt u het geld laten uitkeren.

Hét sterke punt van Shopkorting.nl is dat ze samenwerken met de meeste grote webwinkels, van Bol tot Wehkamp, van Omoda tot Overtoom, met een korting van respectievelijk 3,  4,  3,75 en 1 procent. Verder pleit het voor de site dat de kortingscodes of -coupons, die bijvoorbeeld via nieuwsbrieven worden verspreid, ook gebruikt mogen worden. En zo kun je best wel geld besparen.

Het enige nadeel aan de site is dat als u een gedeelte van uw bestelling retourneert, de korting vervalt. De reden is plausibel: de korting moet overeen komen met het aankoopbedrag, en mocht u spullen retourneren dan is dit niet langer het geval. Dat maakt Shopkorting dus minder interessant voor online kledingwinkels.

http://www.shopkorting.nl/

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: