abonneren

www.landelijkwandelprogramma.nl

Wie veel binnen achter zijn pc zit, heeft gebrek aan twee dingen: buitenlucht en lichaamsbeweging. Een simpele én goedkope manier om aan deze twee dingen te komen is... een flinke wandeling. En dat mag ook best zónder nordic walking sticks. Voor wie geen idee heeft hoe dit aangepakt moet worden, is er de site van het Landelijk Wandelprogramma.
Een wat suffe naam die doet denken aan een streng dieet, maar de informatie is echt uitgebreid en up-to-date. Het aanbod varieert van kleinschalige natuurwandelingen tot grote publiekstrekkers zoals de Nijmeegse Vierdaagse. In totaal 1000 unieke tochten.

Later dit jaar wordt de site verder uitgebreid met features als een digitaal kilometerboekje, een trainingslogboek, boordelingen, tochtbeschrijvingen en een wandelagenda.

www.landelijkwandelprogramma.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord