abonneren

www.delaagsterekening.nl

Sommige sites kom je tegen op het goede moment: al enige tijd hadden we bedacht dat het misschien tijd werd om over te stappen op bellen & internetten, in plaats van er twee aparte abonnementen op na te houden.Gemotiveerd gaan we naar de site Delaagsterekening.nl voor een persoonlijk telecomadvies, om er al snel achter te komen dat de site ons niet verder kan helpen.
Delaagsterekening adviseert helaas alleen over mobiele abonnementen. Desalniettemin is deze site er één voor uw Favorieten.

De opzet is simpel: u geeft aan wat voor abonnement u nu hebt en de site vertelt u wat het goedkoopste abonnement is. Hierbij kunt u kiezen uit drie manieren: automatisch, handmatig en eenvoudig. Bij de eerste geef je de logingegevens van de provider zodat de site één van uw rekeningen kan downloaden. Wanneer u dit niet wilt, kunt u de gegevens ook handmatig invoeren. Als u dit allemaal te persoonlijk vindt, kunt u ook een indicatie geven van uw belgedrag. Nadat de gegevens zijn ingevuld, maakt Delaagsterekening op basis van uw gegevens een analyse van uw belgedrag over het laatste half jaar.

Wij zijn niet erg happig op het weggeven van onze inloggegevens. Wie hier minder moeite mee heeft, kan met deze site heel wat tijd besparen. En uiteindelijk scheelt het ook nog geld, tenminste, als blijkt dat u beter kunt overstappen naar een andere mobiele provider.

www.delaagsterekening.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie