abonneren

www.datumprikker.nl

U kent het vast wel. U wilt bijvoorbeeld met meerdere mensen naar een film of een etentje organiseren en dan kan het best lastig zijn om een datum te vinden waarop iedereen kan. In plaats van eindeloos heen en weer te mailen, kunt u dan gebruikmaken van www.datumprikker.nl. Eerst maakt u even een account aan door op Registreren te klikken.
Vul uw naam en e-mailadres in en plaats een vinkje achter Overeenkomst om akkoord te gaan met de voorwaarden. Vervolgens is het een koud kunstje om een ‘datumprikker' aan te maken.

Er zijn drie type datumprikkers: een ‘gewone' datumprikker, een ‘aanwezigheidsplanner' en een ‘inplanner'. Met een datumprikker kunnen de genodigden aangeven op welke data ze beschikbaar zijn en kunt u - jawel - de geschiktste datum prikken. Met een aanwezigheidsplanner kunt u bijvoorbeeld de opkomst voor een evenement inventariseren.

De inplanner, tot slot, kunt u gebruiken om voor verschillende dagen één of meerdere mensen in te plannen, bijvoorbeeld voor een cursus. Het principe is in alle drie de gevallen eigenlijk hetzelfde, u vult een aantal data in en nodigt mensen per e-mail uit. Met de link uit de e-mail kan men direct inloggen en aangeven wat voor hun de beste optie is. Erg handig!

WWW.DATUMPRIKKER.NL

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie