abonneren

WWW.AANGETEKENDBELLEN.NL

Fax, brief, ansichtkaart... ze leiden een kwijnend bestaan sinds de komst van e-mail. Behalve de aangetekende brief. Blijkbaar is papier voor de rechter nog steeds belangrijk. Hier komt met de dienst Aangetekend bellen misschien wel verandering in.

Het idee is eenvoudig: u belt een speciaal nummer (0900-aangetekend bellen), gevolgd door het nummer van degene die u wilt bellen en het uiteindelijke gesprek wordt opgeslagen in een veilige omgeving. Alleen u en degene die gebeld werd, hebben toegang tot dit bestand. Het gesprek blijft in totaal zeven jaar bewaard en opvraagbaar via DigiNotar.

De kosten vallen ook mee: het telefoontje kost 80 cent per minuut, plus de kosten voor het gebruik van uw telefoon. Voor het terugluisteren van het gesprek betaalt u ditzelfde tarief. Het eenmalig downloaden van het gesprek is vooralsnog gratis. Stukken goedkoper dus dan het versturen van een aangetekende brief.

Er is volgens ons alleen één ding over het hoofd gezien: de meeste mensen maken pas gebruik van een aangetekende brief als de tegenpartij telefonisch niet te bereiken is!

WWW.AANGETEKENDBELLEN.NL

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie