abonneren

PCM organiseert workshop Domotica

Op 24 januari 2014 organiseert PCM in samenwerking met Computer Idee een Workshop Domotica in Haarlem. Wat komt er allemaal bij kijken om je huis te automatiseren met een Raspberry Pi? Je kunt je hier aanmelden, we hebben nog plaatsen beschikbaar voor de workshop van 14:00 uur.

Met de Raspberry Pi is veel mogelijk, bijvoorbeeld het aansturen van apparaten in je huis. Wat te denken van het automatisch in- en uitschakelen van je lampen? Of de verwarming een graadje hoger zetten als het buiten kouder wordt?

Op 24 januari vertelt Enver Tanriverdi van Tane Domotica Advies alles over het automatiseren van uw huis. Aan bod komen verschillende voorbeelden, onder meer het gebruik van Z-Wave software in combinatie met de Raspberry Pi.

Aanmelden
je kunt je aanmelden voor deze workshop, welke wordt gehouden op 24 januari 2014 op de Richard Holkade 8 te Haarlem. Abonnees van PCM hebben gratis toegang, niet-abonnees betalen € 10 toegang aan de deur.

Tijden
Deuren open: 13:30
Start workshop: 14:00
Einde: ca. 16:00

Na afloop van de Workshop Domotica is het mogelijk om een Raspberry Pi-starterpakket aan te schaffen met een aantrekkelijke korting.

Alle workshops zijn volgeboekt, het is niet meer mogelijk om aan te melden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: