abonneren

Woldring gaat in hotelvergelijking

Ben Woldring heeft "het" model gevonden en komt met een hotelvergelijkingssite. Hier worden "alle" Nederlandse Hotels onafhankelijk vergeleken en een groot aantal buitenlandse.Ben Woldring kennen we van de bekende vergelijkingssites over telefonie, internet en energiebedrijven. Nu stort hij zich op de hotels met de site LookingforBooking.com.Op deze site vindt u 2100 Nederlandse en 7800 buitenlandse in Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Londen.

Van deze hotels vindt u de prijzen, ligging en faciliteiten. Woldring vergelijkt daarbij de prijzen van de verschillende bookingssites. Door de vele bookingsites is het aanbod onoverzichtelijk en zijn de prijzen moeilijk vergelijkbaar. Zo komt het voor dat voor dezelfde kamer tot €50 verschil in prijs tegenkomt. Met LookingforBooking wordt het mogelijk deze gegevens te vergelijken. De site vormt hiermee in feit een soor zoekmachine voor hotelsites.

Vanuit het gevonden aanbod boekt u het hotel eenvoudig door met één klik door te klikken naar de aanbiedende boekingssite.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie