abonneren

WLMD nu ook in het Nederlands

Min of meer ongemerkt werkt Microsoft aan een e-mailclient die (vooralnog officieus) de opvolger moet worden van Outlook Express. Windows Live Mail Desktop heet het programma. En de bèta-versie is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar ...Het viel eerst amper op in het berichtje dat via de RSS-feed binnenkwam. Er was een nieuwe ‘build' voorhanden van Windows Live Mail Desktop (kortweg WLMD).
Nou, die waren er de afgelopen maanden wel meer geweest. Maar ineens zagen we het: deze build was ook verkrijgbaar in het Nederlands. En da's natuurlijk altijd leuk. Voor alle duidelijkheid: WLMD is een nieuwe e-mailclient van Microsoft. Het programma wordt - zo hebben wij uit goede bron vernomen - de feitelijke opvolger van Outlook Express. Weliswaar levert Microsoft bij Windows Vista voor de vorm Windows Mail mee, maar WLMD zal te zijner tijd gratis beschikbaar worden gesteld aan wie het maar hebben wil. WLMD heeft een aantal interessante opties: zo kunt u er zowel pop- als webmail-accounts mee beheren, inclusief Live- en Gmail-accounts. Ook is er een knop die alle (ongelezen) mail uit alle accounts laat zien, is het programma voorzien van een heel goed spamfilter, haalt het RSS-feeds binnen en kunt u het koppelen aan de agenda van bijvoorbeeld een Live-account. Downloaden? http://g.live.com/1rebeta/WLMC_NL

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord