Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Windows XP SP3: driemaal is scheepsrecht

Microsoft zal binnenkort voor de derde keer proberen Service Pack 3 voor Windows XP beschikbaar te stellen. SP3 is al tweemaal eerder uitgebracht, maar korte tijd later weer ingetrokken door problemen bij de uitrol. Microsoft hoopt nu geen problemen meer tegen het lijf te lopen.Windows XP Service Pack 3 zal uitgerold worden via Automatische Updates. Aanvankelijk zou SP3 eind april beschikbaar zijn, maar vlak voor de release werd het allerijl teruggetrokken wegens'compatibiliteitsproblemen' met Dynamic RMS, dat vooral door winkeliers gebruikt wordt.
Een week later volgde poging twee, maar ook hier zag Microsoft zich snel genoodzaakt de distributie te staken: een groot aantal machines van HP en Dell belandden in een continue reboot-cyclus omdat de verkeerde chipsetdrivers op het systeem werden ingeladen. Helemaal vervelend voor Microsoft: ditzelfde probleem trad ook al op bij SP2, zo'n vier jaar geleden.

The Register

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 09 november

Laatste reactie