abonneren

Windows Vista, Office en Exchange in Nederland

Microsoft heeft Windows Vista, 2007 Office System en Exchange Server 2007 officieel voor de zakelijke markt in Nederland gelanceerd. In De Doelen in Rotterdam kondigde Theo Rinsema, algemeen directeur van Microsoft Nederland, met de drie nieuwe producten ook een totaal nieuwe manier van werken aan.‘Het nieuwe werken’ is de naam die Microsoft geeft aan de komst van Windows Vista, 2007 Office System en Exchange Server 2007. Daarmee bedoelt hetdat technologie niet meer de maatstaf binnen het arbeidsveld is, maar dat de macht bij het individu ligt.
Vista en de nieuwe versies van Exchange en Office dragen bij aan deze mentaliteitsverandering en volgens Microsoft zullen medewerkers hierdoor alleen maar productiever worden. “Tegenwoordig werken we op een andere manier”, meent Rinsema. “Technologie staat op de tweede plaats en de productiviteit van de medewerker staat aan kop. We bouwen tegenwoordig technologie om dit individu heen om deze productiviteit te bevorderen. Windows Vista, 2007 Office System en Exchange Server 2007 sluiten hier volledig op aan.”

De afgelopen twee jaar zijn alle Microsoft-partners al klaargestoomd voor de komst van de drie nieuwe producten. Nieuwe applicaties zijn reeds gebouwd en de overstap is zo zorgvuldig mogelijk voorbereid. 2007 wordt dan ook een uitdaging voor Microsoft om ‘het nieuwe werken’ in de markt onder de aandacht te brengen.

De belangrijkste ontwikkelingen in Vista, Office en Exchange zijn volgens Microsoft de nieuwe gebruikers-interface, de ondersteuning van open standaarden, beveiliging, unified communications en de kosten voor de levering en installatie die aanzienlijk verlaagd zijn. Op 30 januari volgt de lancering van Vista en Office 2007 voor de consumenten- en kleinzakelijke markt.


Bron: Computable

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie