abonneren

Windows-update veroorzaakt BSoD

Na Patch Tuesday, afgelopen dinsdag, melden zich steeds meer gebruikers op het hulpforum van Microsoft met de melding dat hun computer niet meer wil opstarten.
Microsoft heeft inmiddels gezegd dat de update inderdaad misschien een Blue Screen of Death zou kunnen veroorzaken.

Volgens Jerry Bryant, Senior Security Communications Manager Lead, heeft de update geleid tot problemen bij een beperkt aantal gebruikers. De boosdoener is naar alle waarschijnlijkheid update KB977165 (die hier beschreven is).

Microsoft zegt echter niet honderd procent zeker te weten of de problemen uitsluitend door deze fix veroorzaakt worden of dat het te maken heeft met een compatibiliteitsprobleem met bijvoorbeeld software van derden.

De update wordt inmiddels niet meer aangeboden via Windows Update. Microsoft verwijst mensen die problemen hebben naar de speciale Support-sectie op de site.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord