abonneren

Windows RTM beschikbaar op 6 augustus

De RTM versie is van af 6 augustus beschikbaar voor partners en OEM's. Verschillende groepen komen op verschillende momenten in aanmerking.Op de Microsoft Windows 7 blog publiceerde Microsoft de exacte data hoe en wanneer de Microsoft-relaties een RTM versie kunnen krijgen.

De partners, OEM's en ontwikkelaars, kunnen Windows 7 RTM vanaf 6 augustus downloaden. Voor andere groepen wordt het 7, 16 of 23 augustus. Andere talen dan de Amerikaanse komen pas op 1 oktober.

Ook meldt Microsoft dat er in sommige landen inderdaad, zoals de geruchten melden, een "family-pack" komt voor drie thuis-pc's. Microsoft heeft ons bevestigd, dat dit helaas niet in Nederland zal zijn. Net als dat de 50% korting bij voorverkoop aan onze neus voorbij gaat.

Gewone gebruikers zullen moeten wachten tot Windows 7 op of na 22 oktober in de winkel verschijnt. Hoe u zich op Windows 7 nu al kunt voorbereiden kunt u uitgebreid lezen op http://www.readyset7.com/ Ondertussen kan iedereen die de RC-versie (release candidate) heeft deze tot 1 maart 2010 ongestoord blijven gebruiken. Dan starten de waarschuwingsreboots tot 1 juni 2010, wanneer de RC-versie er helemaal mee stopt.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie