abonneren

Windows RTM beschikbaar op 6 augustus

De RTM versie is van af 6 augustus beschikbaar voor partners en OEM's. Verschillende groepen komen op verschillende momenten in aanmerking.Op de Microsoft Windows 7 blog publiceerde Microsoft de exacte data hoe en wanneer de Microsoft-relaties een RTM versie kunnen krijgen.

De partners, OEM's en ontwikkelaars, kunnen Windows 7 RTM vanaf 6 augustus downloaden. Voor andere groepen wordt het 7, 16 of 23 augustus. Andere talen dan de Amerikaanse komen pas op 1 oktober.

Ook meldt Microsoft dat er in sommige landen inderdaad, zoals de geruchten melden, een "family-pack" komt voor drie thuis-pc's. Microsoft heeft ons bevestigd, dat dit helaas niet in Nederland zal zijn. Net als dat de 50% korting bij voorverkoop aan onze neus voorbij gaat.

Gewone gebruikers zullen moeten wachten tot Windows 7 op of na 22 oktober in de winkel verschijnt. Hoe u zich op Windows 7 nu al kunt voorbereiden kunt u uitgebreid lezen op http://www.readyset7.com/ Ondertussen kan iedereen die de RC-versie (release candidate) heeft deze tot 1 maart 2010 ongestoord blijven gebruiken. Dan starten de waarschuwingsreboots tot 1 juni 2010, wanneer de RC-versie er helemaal mee stopt.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord