abonneren

Windows Mobile 7 vermoedelijk al in bètastadium

Als we het LinkedIn-profiel van een Chinese engineer bij Motorola mogen geloven, is Windows Mobile 7 inmiddels in het bètastadium aanbeland. Dat zou ook wel eens tijd worden, want het mobiele besturingssysteem stond oorspronkelijk voor eind dit jaar gepland.In het LinkedIn-profiel van Hand Huang is te lezen:3. Joining Caesar product development, lead a team to do telephony feature and other applications development. Migrated relative applications from Windows Mobile 6 to Windows Mobile 7. Language: C++, Tools: VS2008, AKU, Platform Builder

Runtime Environment: Windows Mobile 7.0 (Beta)

De timing voor een Windows Mobile 7-bèta lijkt juist. Het mobiele besturingssysteem is al enige tijd in ontwikkelinig en Microsoft heeft recentelijk nog gezocht naar interne testers voor dit os. Ars Technica verwacht dat Microsoft het nieuwe mobiele besturingssysteem zal uitbrengen in april 2010.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord