abonneren

Windows Mobile 7 met Xbox Live games

Microsoft kondigt Windows Phone 7 vandaag officieel aan op het Mobile World Congres in Barcelona. Windows Phone 7 krijgt een totaal unieke bediening en Xbox live games.De langverwachte nieuwe versie van Windows Mobile 7 is vanmiddag door Microsoft topman Steve Ballmer officieel aangekondigd. Microsoft is heel enthousiast over het belangrijke nieuws van deze aankondiging.
"De Windows Phone 7 serie telefoons worden een nieuwe generatie slimme telefoons. Met een totaal unieke userinterface -de manier waarop je de telefoon bedient met je vingers- met muziek en voor het eerst in de geschiedenis gaming. Microsoft brengt Xbox Live games naar de mobiele telefoon". Aldus Microsoft vertegenwoordiger Maarten Sonneveld.

Met name die gamingfunctionaliteit is iets waar Microsoft samen met zijn partners , de fabrikanten van de telefoons erg enthousiast over zijn. Hier wordt dan ook veel van verwacht. De muziekfunctionaliteit werkt met de Zune software die nu al op de Zune mediaplayer wordt gebruikt. De eerste Windows Phone 7 serie mobiele telefoons zullen in de herfst van dit jaar uitkomen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: