abonneren

Windows Mobile 7 eind volgend jaar

Volgens de laatste berichten hoeven we mobiele telefoons met Windows Mobile 7 niet eerder dan eind volgend jaar te verwachten.Het verschijnen van Windows 7 Mobile is verschoven naar eind 2010 maar komt zeker. We zullen er zeker nog veel van horen. Microsoft wil grootzakelijke gebruikers zowel als consumenten geven wat ze willen, met flexibiliteit op een veel eenvoudiger te gebruiken gebruikersinterface. Aldus de Britse Microsoft woordvoerder Phil Moore in een gesprek met de Microsoft georiënteerde website Neowin.
Microsoft heeft nog heel wat in te halen ten opzichte van de Apple iPhone. Zo geeft Moore voor het eerst toe dat Apple de leiding heeft in de "smarphone-oorlog".

Eerder dit jaar heeft Microsoft bevestigd dat momenteel een team van duizend ontwikkelaars werkt aan Windows Mobile 7. De integratie van sociale netwerken is daarbij één van de sleutelfuncties. Het zou kunnen dat Microsoft al eerde wat zal laten zien van het nieuwe Windows mobile op belangrijke conferenties als de CES, Mobile World Congress 2010 en de Internationale CTIA Wireless 2010.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie