abonneren

Windows Mobile 7 al volgende maand?

Volgens diverse berichten op internet zal op de komende Mobile World conferentie in Barcelona in februari, waarschijnlijk de eerste publieke presentatie van Windows Mobile 7 te zien zijn.Het is niet letterlijk aangekondigd maar uit opmerkingen van verschillende Microsoft zegslieden kan worden opgemaakt dat dit staat te gebeuren.
Zo zei Ballmer in zijn speech dat er spannende aankondigingen verwacht kunnen worden en dat Microsoft zijn visie over de mobiele industrie zal kenbaar maken voor de uitdagende toekomst. Gevraagd naar Windows Mobile 7, was er het antwoord dat daar op de  Mobile World Conferentie over gesproken zal worden.

Een demonstratie in februari zegt nog niets over de werkelijke beschikbaarheid. Toch verwachten diverse analisten wel dat Windows Mobile 7 voor het einde van dit jaar zal verschijnen. Ook LG heeft als trouwe Windows Mobile partner van Microsoft al toespelingen gemaakt op het verschijnen van de eerste Wimo7 toestellen. Zeker is dat het vorig jaar geïntroduceerde Windows Mobile 6.5 het Windows Mobile platform voor SmartPones niet zal redden in de strijd met de modernere via het aanraakscherm bediende telefoons. Een kleine opleving in populariteit was er afgelopen donderdag bij de presentatie van de HTC HD2 op de CES. Volgens sommige recensenten is dit verreweg de beste Windows Mobile telefoon van dit moment.

Via: Gizmodo

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord