abonneren

Windows Live Groups vervangt MSN Groups

Microsoft is al een tijd bezig de merknaam "MSN" te vervangen door "Windows Live". Op 17 november lanceert Microsoft zijn nieuwe discussiedienst Windows Live Groups. Deze nieuwe dienst vervangt de huidige MSN Groups.Op 21 februari gaat het doek voorgoed neer voor MSN Groups. Om de duizenden gebruikers, groepen en berichten op MSN Groups te migreren naar de nieuwe dienst Windows Live Groups lanceert Microsoft een nieuwe dienst genaamd Multiply.
Gebruikers hoeven dus niet bang te zijn dan na 21 februari alle content op MSN Groups is verdwenen.

Gebruikers kunnen met Windows Live Groups onder andere zelf thema's instellen voor de groepen die ze beheren en voorkomen dat gebruikers de Group in Windows Live Messenger gebruiken als chatroom. Microsoft heeft tevens een mailinglist-functie geïmplementeerd waardoor berichten naar een bepaalde groep gebruikers kan worden gestuurd. Er is ook een optie toegevoegd waarmee beheerders gemakkelijker spammers uit een Group kunnen verbannen.


Bron: LiveSide

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord