abonneren

Windows Live for Mobile nog steeds zonder kalender

Sinds gisteren is er een nieuwe versie van Windows Live for Mobile, een stuk software waarmee online opgeslagen Live-gegevens gesynchroniseerd worden met een smartphone. De nieuwe update brengt veel nieuwe functionaliteit, maar helaas mist er nog steeds één ding.De mobiele Windows Live-client maakt het mogelijk om Live-contactpersonen te synchroniseren, emails uit Hotmail te synchroniseren, emails te beantwoorden met spraakopnames en foto's te uploaden naar Windows Live Spaces.
De grote afwezige functie is nog steeds de mogelijkheid om de smartphone-agenda en de Windows Live-agenda te kunnen sychroniseren -- iets waar veel gebruikers van de software over vallen.

Microsoft heeft toegegeven dat dit inderdaad niet in de release van de nieuwe Windows Live-client is meegenomen en wil ook niet aangeven of dit voor de volgende versie gepland staat.

Wie toch wil updaten: Windows Live for Mobile kan gevonden worden op wl.windowsmobile.com en het is belangrijk eerst de oude versie te deinstalleren. Een nieuwe mobiele homepage voor Windows Live is op mhome.live.com te vinden.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord