abonneren

Windows HomeServer PowerPack 3 ondersteunt Windows 7

Microsoft brengt een bèta-versie uit van Windows Home Server Powerpack3. Hiermee wordt het mogelijke Windows Home Server met Windows 7 computers in het netwerk te gebruiken.Belangrijke nieuwe functies zijn:
  • Full image backup van Windows 7 pc's: Nu backups maken van Windows 7 PC's
  • Windows 7 libraries: De muziek, foto- en video-verzamelingen in de Windows Home Server kunnen nu worden gedeeld met de Windows 7 pc's. De media is nu toegangkelijk met Windows mediaplayer en Windows Mediacenter.
  • Windows Search 4: Vanuit Windows 7 kan nu over meerdere lokaties naar bestanden worden gezocht.
  • Windows Medicacenter uitbreidingen: Voor het archiveren van oude televisieopnamen in verschillende formaten.

Meer details vindt u op Microsoft Technet.

De Windows Homeserver Power Pack 3 zal als gratis update in Windows Update beschikbaar komen voor Windows Homeserver gebruikers.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord