abonneren

''Windows 8 wordt revolutionair''

Met Windows 7 lijkt Microsoft weer op het rechte pad, na een aantal dramatische Vista-jaren. Gelukkig blijft Microsoft niet teren op zijn succes: met Windows 8 wil het bedrijf nieuwe risico's nemen.
Een medewerker noemt Windows 8 zelfs 'revolutionair' en hanteert hierbij de codenaam Windows.Next.

De medewerker van Microsoft uit zijn vreugde over Windows 8 op zijn MSDN-weblog. Hij benadrukt dat Windows.Next waarschijnlijk niet de officiële productnaam zal worden, maar dat het wel al intern gebruikt wordt om Windows 8 aan te duiden. Volgens de medewerker wordt Windows 8 compleet verschillend van Windows 7 en zal het een verandering teweegbrengen in hoe mensen met computers werken.

Inmiddels heeft Microsoft zelf het betreffende weblog laten verwijderen, vermoedelijk omdat het zo min mogelijk informatie over Windows 8 wil laten uitlekken naar het publiek. Of Microsoft inderdaad een 'revolutionair' besturingssysteem de deur uit krijgt voor het eind van 2012 valt nog te bezien, want volgens de roadmap moet Windows 8 dan in de winkels liggen.

DailyTech

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord