abonneren

Windows 7 toch met Internet Explorer in Europa

Het zat er na de aankondiging van de browserkeuze in Windows 7 al een beetje in, maar nu is het dan bevestigd dat er geen speciale Europese versie komt van Windows 7. Europa krijgt dezelfde versie als de rest van de wereld.Dat laatste stond ook al in het voorstel dat Microsoft een week geleden naar de Europese Commissie heeft gestuurd. Net als dat de Update voor met de keuze voor verschillende browsers voor alle Windows versies beschikbaar zou komen.

In een blog bevestigt een Microsoft topman nu wat eigenlijk al in het genoemde voorstel stond. Als de Europese Commissie dit voorstel accepteert zal de Internet Explorer gebruikt worden om het keuzescherm voor alternatieve browsers te presenteren.

Microsoft durft deze beslissing nu definitief te maken als gevolg van de vele positieve reacties die het bedrijf heeft gekregen, op het voorstel voor het browserkeuzescherm. Toch zal de Europese Commissie nog een uitspraak moeten doen, waardoor als dat negatief uitpakt, Microsoft mogelijk toch nog van strategie zal moeten veranderen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie