abonneren

Windows 7 overtreft Harry Potter in de voorverkoop

Bij de Britse Amazonwinkel breekt de voorverkoop van Windows 7 alle records. Zelfs de bijzonder populaire Harry Potter wordt overtroffen. De online winkel van Amazon in Groot Brittannie heeft in de eerste acht uur van de voorverkoop meer exemplaren van Windows 7 verkocht dan van Windows Vista in de hele voorverkoopperiode. De officiële introductiedatum van het besturingsysteem voor de pc is morgen 22 oktober. Dan zullen de eerste exemplaren van het nieuwe besturingsysteem bij de klanten die het vooraf besteld hebben in de bus vallen.

De verkoop van Windows 7 overtreft alle verwachtingen aldus het bericht op TG Daily. De afgelopen maand zijn er alleen van Dan Browns nieuwe boek "The Lost Symbol" meer exemplaren verkocht dan van Windows 7.

Al eerder werd bekend dat de speciale voorverkoopaanbieding al in augustus was uitverkocht. Kopers kunnen sinds die tijd alleen nog voor de volle prijs bestellingen voor Windows 7 plaatsen bij de diverse webshops waaronder die van Microsoft zelf. In Nederland is er helaas geen speciale voorverkoopprijs geweest.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: