abonneren

Windows 7 jumplist ook in Chrome

Was het tot nu toe alleen Microsofts browser Internet Explorer, die de mogelijkheid in zich heeft om de nieuwe jumplist-functionaliteit van Windows 7 te gebruiken, nu is er ook ondersteuning in de Chrome browser.Liefhebbers van Google Chrome kunnen gerust zijn en hun favoriete browser ook in Windows 7, met jumplist blijven gebruiken. Google Chrome vanaf versie 3.0.197.11 ondersteunt de jumplist. De jumplist wordt getoond door een rechter muisklik op het taakbalkpictogram van Chrome, toont sterke overeenkomst met die van de Internet Epxlorer.
De jumplist geeft snelle toegang tot de open vensters en veel bezochte sites. De getoonde url-lijst kan worden aangepast door er url's uit te halen.

De jumplistfunctionaliteit is één van de speerpunten in de nieuwe bedieningsmogelijkheden die Windows 7 bevat en de veelgeprezen verbeterde gebruikersvriendelijkheid bevordert.

Bron: Cnet.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord