abonneren

Windows 7 gebruikers kunnen downgraden naar XP

Gebruikers van Windows 7 krijgen net als bij voorgaande versies van het Windows-besturingssysteem de mogelijkheid om te downgraden naar een eerdere versie.Het was lange tijd onduidelijk of gebruikers van Windows 7 de mogelijkheid hadden om te downgraden naar Windows XP. De onduidelijk zorgde voor onrust onder bloggers. Om de ongerustheid weg te nemen, heeft een woordvoerder van Microsoft bevestigd dat deze optie in Windows 7 zit. Gebruikers kunnen zowel downgraden naar Windows Vista als naar Windows XP. Het is zelfs technisch mogelijk om terug te gaan naar Windows 2000 of Windows 95.


Eerder maakte Microsoft bekend dat gebruikers tot 30 april 2010 de mogelijkheid hadden om naar een voorgaande versie te downgraden. Volgens Microsoft is deze datum echter niet de officiële datum. Wat wel de officiële datum is dat Microsoft de downgrademogelijkheid stopzet, is niet bekend.


Bron: blogs.zdnet.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord