abonneren

Windows 7 bereikt nieuwe Milestone-release

Een Chinese blogger heeft vol enthousiasme geschreven over de volgende Milestone van Windows 7. Het zou gaan om Windows 7 Milestone 1 Version 6.1 (build 6574.1), een erg vroege testversie van de opvolger van Vista die pas in 2009 of 2010 het levenslicht zal zien.De nieuwe build is de tweede Milestone van Windows 7 waar over bericht wordt. De blogger claimt dat de nieuwe Milestone betere driversupport kent, maar dat dit nog niet op het niveau van Vista ligt. De eyecandy van Vista is hier en daar wat aangepast en My Computer heeft een flinke facelift gekregen.
Het Security Center is omgedoopt naar het Health Center en Microsoft schijnt ook geluisterd te hebben naar de vele klachten over het gewraakte User Account Control, dat nu een 'forget me for a few minutes'-optie meekrijgt. Screenshots zijn te vinden bij ThinkNext.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord