Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Wikipedia Offline

Wikipedia Offline zorgt voor offline toegang tot Wikipedia door de miljoenen Wikipedia-artikelen op je iPhone of iPad op te slaan.

Mocht je je afvragen hoe de gehele Wikipedia-database in enkele gigabytes op je iPhone opgeslagen kan worden: het gaat om text-onlyversies. Afbeeldingen worden alleen weergegeven als je wel een internetverbinding hebt, en dan ook nog eens alleen in een losse viewer. Bij de eerste keer starten vraagt Wikipedia Offline je welke Wikipedia-database je wilt laden. Dat deze niet standaard aanwezig is, heeft te maken met de keuze tussen een tiental verschillende talen. De volledige Engelse download is maar liefst 3 GB. Ruim dus je iPhone of iPad op voordat je deze applicatie aanschaft en download het bij voorkeur niet over 3G! Er is wel een kleinere download van de Engelstalige versie (25 MB), maar deze bevat alleen de populairste artikelen. Na het downloaden kun je naar elk artikel zoeken, binnen artikelen zoeken, de schermhelderheid, kleur en lettertype aanpassen en pagina’s bookmarken. Het zoeken zelf is razendsnel en de applicatie biedt dynamische suggesties. Het is mogelijk artikelen in hun normale Wikipedia-layout te openen (alleen met internetverbinding) en alle links zijn aantikbaar.

iPad, iPhone; € 9,99

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 09 november

Laatste reactie