abonneren

WhatsApp past pc-versie aan met extra functies

WhatsApp heeft zijn desktop-versie een upgrade gegeven, waardoor je je chats en groepsgesprekken beter kunt managen vanuit je browser. WhatsApp bracht de 'desktop-app' een half jaar geleden uit, maar die was gekoppeld aan je smartphone waardoor je slechts beperkte opties had.
Het is sinds de nieuwe update mogelijk om groepsgesprekken te beginnen, en je kunt contacten toevoegen aan bestaande groepen. Ook is het mogelijk groepsgesprekken vanuit de webbrowser te muten en te verwijderen.

Profiel beheren

Je kunt ook je profiel beheren, iets dat tot voor kort ook niet mogelijk was. Zo kun je je profielfoto aanpassen en je status beheren.

WhatsApp op desktop

WhatsApp lijkt de functies stilletjes te hebben toegevoegd. De nieuwe features zijn toegevoegd vanuit de browser-kant, dus hoef je er de app niet voor te updaten. WhatsApp kwam in januari met een manier om de dienst ook op de pc te gebruiken. Dat moet via een omweg, omdat WhatsApp gesprekken niet centraal opslaat. Om de desktop-versie te gebruiken moet je dan ook op hetzelfde wifi-netwerk zitten, en een qr-code scannen om in te loggen.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: whatsapp desktop, whatsapp voor pc

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Medior Java Developer - CGI