abonneren

WhatsApp: 'Er verandert niets voor gebruikers'

Op de dag nadat bekend werd gemaakt dat Facebook de berichtendienst WhatsApp gaat overnemen, verschijnt een blog op de site van WhatsApp waarin het team laat weten dat er niets gaat veranderen voor gebruikers.

Volgens de blog heeft de overname door Facebook geen invloed op de manier waarop de berichtendienst in de toekomst blijft werken. Ook belooft men in de blog dat er geen advertenties worden getoond die je communicatie met andere gebruikers zullen onderbreken.

WhatsApp meldt verder dat je voor de dienst ook in de toekomst een klein bedrag moet betalen, maar of dat bedrag wordt verhoogd, wordt niet gemeld.

Google
Het was natuurlijk te verwachten: de zoekmachinegigant Google had ook al enige tijd interesse om WhatsApp over te nemen. Twee jaar geleden werd er al onderhandeld tussen Google en WhatsApp, maar Google had 'slechts' 10 miljard dollar over voor het berichtendienstbedrijf. Nu zegt Google zelfs meer dan 19 miljard te willen neertellen.

Overigens was Google niet zo zeer geïnteresseerd in WhatsApp zelf, maar wilde puur voorkomen dat het bedrijf in handen zou komen van Facebook.  Tja, zo zie je maar dat Google toch niet alles kan voorspellen...

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: overname

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord