abonneren

Weer negen p2p-sites offline door Brein

De afgelopen weken werden weer negen illegale p2p-sites offline gehaald na sommatie van Brein. Het betreft onder andere de Nederlandse sites ambachtor.org, bubbles-torrents.nl, flowtorrents.org en extremepowerfreaks.org. De sites boden in totaal 2.800 torrents naar illegale bestanden aan en hadden samen ongeveer 35.000 geregistreerde gebruikers.
Tot op heden werden 125 p2p-sites met meer dan 1,6 miljoen geregistreerde gebruikers afgesloten.

Wanneer sites geen gehoor geven aan sommatie van Brein, dan worden de service providers die de sites onderdak bieden verzocht die af te sluiten en de naam en adres van de sitehouder af te geven. Brein houdt de houders en beheerders van illegale sites verantwoordelijk voor de massale inbreuk die via hun sites wordt gepleegd. In recente procedures wezen voorzieningenrechters de vorderingen tot afsluiting en afgifte naam en adres toe aan Brein. In deze bovenstaande gevallen voldeed de ISP aan de vorderingen van Brein.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord