Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Wederom nieuwe Zunes, maar niet voor Nederland

Oplettende Amerikanen hebben gemerkt dat de huidige Zune-modellen (4 GB en 80 GB) langzaamaan verdwijnen uit de winkelrekken. De reden? Microsoft wil de capaciteit vergroten. Twee nieuwe modellen staan dan ook op stapel, een 8 GB en een 120 GB-model.Microsoft lanceerde de Zune in de hoop hiermee Apple van de troon te kunnen stoten. Dat is bij lange na niet gelukt, maar de Zune kent in Amerika inmiddels wel een behoorlijk marktaandeel en de meest recente generatie Zunes doet ook zeker niet onder voor Apple's iPod.

Twee nieuwe modellen gaan de huidige twee modellen vervangen. Een 120 GB Zune zal $249.95 gaan kosten, een 8 GB Zune kost straks $149.95. Daarmee zijn de spelers goedkoper dan vergelijkbare modellen van Apple. Hardwarematig is er verder niets veranderd, maar volgens de geruchten staat er ook weer een flinke softwareupgrade op stapel die een hoop nieuwe functionaliteit zal brengen.

Overigens heeft Microsoft nog steeds geen plannen om de Zune naar Europa te brengen en de kans dat dit ooit nog gaat gebeuren lijkt steeds kleiner te worden. Wie dus graat deel wil zijn van 'The Social' zal er een vliegreis voor over moeten hebben.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie