abonneren

Website Fred en Annet helpt Nederland met besparen

Nederlanders wordt vaak verweten dat ze zuinig zijn. En dat klopt. Uit onderzoek van web-log.nl en besparingsblog FredenAnnet.nl blijkt dat 92% van de Nederlanders in ieder geval regelmatig nadenkt over mogelijke besparingen. De kredietcrisis heeft daar overigens weinig verandering in gebracht, geeft ruim driekwart van de ondervraagden aan. Toch vindt 46% van de respondenten dat ze daar nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken.

De nieuwe website FredenAnnet.nl van Ilse Media helpt Nederland met besparen zonder dat daarbij moet worden ingeleverd op de kwaliteit van leven. Iedere dag geven Fred en Annet op deze nieuwe besparingsblog tips waardoor de portemonnee zoveel mogelijk gevuld blijft. Ook geeft de site de mogelijkheid om besparingstips achter te laten voor de andere bezoekers. Op deze manier wil FredenAnnet.nl met direct toepasbare tips mensen helpen om onnodige kosten te voorkomen.

Zowel Fred als Annet posten binnen verschillende categorieën, zoals auto, energie, recepten en boodschappen over de manier waarop zij besparen in hun dagelijkse leven. Dit varieert van een tip hoe je voordeliger producten online kunt bestellen tot en met een goedkoop te bereiden recept en manieren om low budget op vakantie te gaan.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie