abonneren

We Start: Nieuw blad voor Wii en Nintendo DS gamers

Speciaal voor niet-hardcore gamers komt HUB Uitgevers met We Start; een nieuw blad over videogames. We Start is bestemt voor het hele gezin en biedt alles over de Wii en de Nintendo DS. In het eerste nummer staan onder andere artikelen over games die je kunt spelen om fit te blijven. Er wordt beschreven hoe de Wii met het internet verbonden kan worden en wat dit oplevert. Ook worden twee ‘games' vergeleken die je leren koken op de Nintendo DS, en komt de speler alles te weten over Wii-spellen die de speler muziek laten maken (waaronder het actuele Wii Music).
Nadruk wordt hierbij gelegd op vragen als - is het spel in het Nederlands? - Is het een moeilijk spel? - Voor welke leeftijd is het spel geschikt? Daarnaast is er veel aandacht voor spelpersonages, tips, columns, brieven, kortingacties en heel veel meer.

We Start wordt geschreven door een team zeer ervaren journalisten, die onder meer over games schreven en schrijven voor NRC Next, Kidsweek, DAG, Nieuwe Revu, Spits, Veronica Magazine, [N]Gamer, PCM en Power Unlimited.

We Start bevat honderd pagina's en is een uitgave van HUB uitgevers BV. Het eerste nummer ligt vanaf 16 oktober 2008 tot 16 januari 2009 in de winkel voor een vaste prijs van 4,95 euro.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord