Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Wat weet Borders over de Apple-tablet?

Weet boekengigant Borders iets dat wij niet weten? In een recente poll vraagt Borders namelijk of u bekend bent met ebookreaders. Tussen de Amazon Kindle, Sony PRS en Plastic Logic-modellen wordt ook de Apple iPAD genoemd. Pardon, de iPAD?Borders geeft letterlijk de beschrijving: "Apple iPAD (large screen reading device)". Of Borders hiermee per ongeluk geheime informatie naar buiten brengt of gewoon een goede gok doet, gezien de geruchten omtrent een Apple-tablet, is niet duidelijk.
Wij gokken op het laatste.

Ondanks meerdere zogenaamde "foto's" van wat de Apple-tablet zou moeten zijn, doet er nog een ander gerucht de ronde. Apple zou namelijk helemaal niet van plan zijn om dit jaar een tablet op de markt te brengen. Het bedrijf werkt wel degelijk aan zo'n product, maar zal dit pas in 2010 introduceren. Apple wil zich deze september vooral richten op muziek en een tablet zou de aandacht alleen maar afleiden van de nieuwe iPod touch en iPod nano (beiden met camera) en iTunes 9 (met social networking-functionaliteit).

Nog een maandje en we weten het.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

donderdag 30 november

Laatste reactie