abonneren

Wat vindt ú van Nederland?

Er is weer een nieuwe versie van 21minuten.nl gestart. Via deze site kan iedereen zijn mening geven over de staat van Nederland. Dit jaar staan de huidige economische situatie, het klimaat en Europa centraal. Het onderzoek loopt tot 12 mei.In de online vragenlijst wordt gevraagd naar de mening van de Nederlander over de huidige problemen en kansen voor ons land. De burger wordt gevraagd hoe de overheid en andere instanties op de huidige situatie in moeten spelen en wat zij zelf merken en doen.
In aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement wordt ook gevraagd naar de mening en verwachtingen ten aanzien van Europa.

Daarnaast kan men dit jaar ook actief in discussie gaan over de thema's van 21minuten.nl met opinieleiders en experts. Op 28 mei worden de resultaten van 21minuten.nl 2009 bekendgemaakt op een groot evenement in Den Haag met politici en beleidsmakers.

Invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 21 minuten, vandaar de naam. Met telkens meer dan 100.000 deelnemers in eerdere edities van 21minuten.nl is dit het grootste online opinieonderzoek in Nederland geworden.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord