abonneren

Vrouw veilt onderbroek minnares echtgenoot

Een Australische vrouw heeft wraak genomen op haar overspelige echtgenoot door een foto van de onderbroek van zijn minnares te veilen op eBay.In de beschrijving van het object staat dat de veiling is voor een een lege condoomverpakking en een foto van een zwarte kanten slip. Het condoom was maatje "small". De vrouw vond de lege condoomverpakking en de onderbroek in het echtelijke bed.

De verkoper - met de naam annastella007 - is niet al te complimenteus in haar beschrijving van de onderbroek. Volgens haar is de onderbroek zo groot dat het ook als sjaal gebruikt kan worden of voor Halloween om mensen angst aan te jagen.

De verkoper gaat ook dieper in op de reden van de veiling. Zij schrijft dat ze thuis kwam van haar werk nadat ze van haar echtgenoot een romantisch sms-je had gekregen. De vrouw en de man waren 22 jaar getrouwd. Het bleek echter al snel dat de echtgenoot het sms-je aan de verkeerde persoon had gestuurd. Bij binnenkomst was haar echtgenoot een dvd aan te kijken. Ze kreeg argwaan toen hij haar probeerde te beletten om de slaapkamer te betreden. In de slaapkamer vond ze het condoompapiertje onder een hoofdkussen en de onderbroek naast het bed.

Volgens de vrouw zal dit ook niet de enige veiling van haar zijn op eBay. Ze is van plan om de Harley-motor van haar echtgenoot te veilen tegen een startbod van 99 cent en zonder reserveprijs.

De vrouw wilde eigenlijk de onderbroek van de minnares veilen, maar eBay verbiedt het veilen van tweedehands ondergoed. Ebay heeft er begrip voor dat de vrouw de veilingsite gebruikt als een therapeutische uitlaatklep voor haar frustraties.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie