abonneren

Vrouw kan opleiding niet afmaken door Ubuntu - zegt ze

Een Amerikaanse vrouw die via internet een opleiding volgde, geeft het besturingssysteem Ubuntu er er de schuld van dat ze die opleiding niet af heeft kunnen maken. Halverwege haar opleiding kocht Abbie Schubert een nieuwe Dell laptop. Daarop stond de Linux-distributie Ubuntu geïnstalleerd. Schubert had nog nooit van Ubuntu gehoord en belde Dell, om te vragen of ze er gewoon Windows op konden zetten. De medewerker van de klantenservice daar verzekerde haar dat Ubuntu compatibel was met van alles en nog wat en dat studenten over het algemeen dol waren op dit besturingssysteem.
Schubert besloot Ubuntu erop te laten.

Maar een paar dagen later - nadat ze ettelijke vruchteloze pogingen had gedaan om online te kunnen gaan en om Microsoft Word te installeren - wilde ze toch Windows. Dus belde ze Dell, maar die zeiden nu niets meer voor haar te kunnen doen, omdat ze in het eerdere gesprek had aangegeven toch niet te willen wisselen.

Volgens Schubert was er geen andere mogelijkheid dan te stoppen met haar online opleiding. Tja, het is in ieder geval een ander excuus dan "Ik ben mijn boek vergeten..."

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: